Een Groot Vriendelijk Interview

Op 2 juni was ik te gast in De Grote Vriendelijke Podcast, de Nederlandse podcast over jeugdliteratuur die voor het eerst werd opgenomen in Antwerpen, en nog wel in de mooie 12de eeuwse kelder van boekhandel De Groene Waterman in aanwezigheid van een ‘levend publiek’. Anderhalf uur lang kreeg ik vragen over mijn werk van de enthousiaste jeugdboek-recensenten Jaap Friso en Bas Maliepaard die mijn nieuwe roman Onheilsdochter hadden gelezen. Het was ook ontroerend omdat Jaap en Bas me verrasten met vooraf opgenomen interventies van mijn goede vriend en scenarist Pierre De Clercq met wie ik twee televisieseries schreef, van vertaalster Kristen Gehrman die IJzerkop in prachtig Engels heeft omgezet en van mijn dochter Irene die de tekeningen maakte bij de roman. Na het interview heb ik gesigneerd in de boekhandel en nam ik (in twee pogingen) nog een aankondiging op. Dank je wel voor de belangstelling en de goede vragen, Jaap en Bas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: