Buitenlandse jeugdboeken-uitgevers in Gent

In de week van 22 november 2021 nodigde Literatuur Vlaanderen buitenlandse uitgevers van jeugd- en young adult boeken uit in België. De groep uitgevers bezochten Gent en ik mocht hen rondleiden in het historische centrum en wees de plaatsen aan waar de roman IJzerkop zich afspeelt. Ik las fragmenten uit de Engelse vertaling van het boek voor in het Oostenrijkse salon van het Gentse stadhuis. Dank aan Literatuur Vlaanderen en aan schepen van cultuur Sami Souguir. Een uitgebreid verslag van het bezoek is te vinden op: https://www.flandersliterature.be/news/flanders-literature-on-the-road/international-publishers-discover-flemish-childrens-and-ya

Voorlezend in het Oostenrijkse salon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: