ZEEVONK SCOORT MOOIE RECENSIES

Onze nieuwe speelfilm ZEEVONK ging op 17 februari 2023 in première in Berlijn. In de zaal waren alle stoelen bezet en werd de film onthaald met een daverend applaus. Van de Berlijnse kinderjury kreeg de film een ‘speciale vermelding’. De film werd ook heel enthousiast onthaald door de internationale pers. Domien Huyghe regisseerde de film en ik schreef het scenario met Wendy Huyghe. Vanaf 29 maart is ZEEVONK film in België in de bioscoop te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: