IJZERKOP HAALT DE USBBY LIJST VAN 2023

In de Verenigde Staten is het Outstanding International Books (OIB) comité verantwoordelijk voor het selecteren van buitenlandse boeken die ze beschouwen als de meest voortreffelijke die tijdens het voorbije kalenderjaar zijn gepubliceerd. Elk jaar in februari stellen ze een lijst met die bijzondere boeken op.

Ik ben erg trots dat de Engelse vertaling van IJZERKOP (IRONHEAD OR ONCE A YOUNG LADY) de lijst van 2023 heeft gehaald. Het boek werd prachtig vertaald door Kristin Gehrman en is door de New Yorkse uitgeverij Levine Querido met veel enthousiasme en know-how op de drukke Amerikaanse markt gelanceerd.

Dit is de volledige lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: