IJzerkop wordt Ironhead

Mijn roman IJzerkop komt eind februari 2022 uit als “Ironhead, or, Once a Young Lady” in een prachtige Engelse vertaling van Kristen Gehrman. De New Yorkse uitgeverij Levine Querido liet een mooie eigen cover maken die refereert naar het beroemde schilderij van Napoleon in de Alpen. Het ontwerp maakt gebruik van de Franse driekleur. Het Amerikaanse vakblad Publishers Weekly publiceerde al een lovende recensie die me erg blij maakt: https://www.publishersweekly.com/9781646140480 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: